Accessibility Statement

Vår tilgjengelighetsforpliktelse

Vi er forpliktet til å levere et nettsted som er tilgjengelig for et størst mulig publikum, uavhengig av teknologi eller evne. Vi arbeider aktivt for å øke tilgjengeligheten og brukervennligheten på vår hjemmeside. Dette betyr at vi følger alle tilgjengelige standarder og retningslinjer for e-handel.

Retningslinjer og standarder

Dette nettstedet tilstreber seg å tilpasse nivået Double-A av World Wide Web Consortium (W3C)sin Web Content Accessibility Guidelines 2.0. Disse retningslinjene forklarer hvordan man lager webinnhold mer tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Samsvar med disse retningslinjene vil bidra til å gjøre nettet mer brukervennlig for alle mennesker.

Vårt nettsted har blitt bygget ved hjelp av koding som er kompatibel med W3C standarder for HTML og CSS. Nettstedet skal vises korrekt i dagens nettlesere og bruke standard kompatibel HTML / CSS koding. Dette betyr at eventuelle fremtidige nettlesere også vil vise siden på riktig måte.

Unntak

Selv om vi bestreber oss på å følge de vedtatte retningslinjer og standarder for tilgjengelighet og brukervennlighet, er det ikke alltid mulig å gjøre det på absolutt alle områder av nettstedet.

Kontaktinformasjon

Vi arbeider kontinuerlig med å finne løsninger som vil bringe alle områder av nettstedet opp til samme nivå av generell webtilgjengelighet. Dersom du i mellomtiden opplever noen problemer med å få tilgang til nettstedet, ikke nøl med å kontakte oss.